Klienter siger
Teis Jensen

 

Personlig og Spirituel udvikling

Hvad klienter siger om healing

 

Forløb over ca. et halvt år

"Jeg har været igennem en lidt grålig periode af mit liv efter brud på et 15 år langt forhold. I den forbindelse blev jeg anbefalet at give Teis et opkald.

Allerede efter første opkald følte jeg mig i trygge hænder og besluttede mig for at give det en chance med et besøg.

I starten følte jeg det en smule underligt med healing, men kunne konstatere at det havde en virkning. Som oftest føltes det som gråvejr, når jeg ankom, og solskin, når jeg tog afsted :-)

Det har været nogle forrygende samtaler i forbindelse med behandlingerne, hvor der virkelig er blevet vendt og drejet nogle tanker og følelser, som har vækket noget eftertanke.

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at dette har været medvirkende til at, jeg er kommet nemmere igennem denne periode.

Endnu engang, mange tak for hjælpen!"

 

Thomas, 35 år, programmør og projektleder

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

 

Klienters erfaringer med Energiopdatering

 

 

Efter 9 måneder

 

"- jeg har selv fået energiopdatering, for 1 lille år siden (1.dec. 2014- 9. Sep. 2015) , hos Teis Jensen.

- det har ændret mit liv radikalt til det positive, husker nærmest ikke mit liv før.

Jeg er kommet 'hjem' til mig selv, fået autoriteten til mig selv, fået ekstra styrke på min stærke side, som i mit tilfælde er den spirituelle verden. Og efter opdateringen kunne jeg Heale. "

 

Heidi, frisør

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Efter 3 uger

 

"Jeg ønskede at få en energiopdatering hos Teis, da jeg kunne mærke, at en indre blokering blev ved med at forhindre mig i at springe ud som iværksætter.

Jeg følte mig fuldstændig tryg og i gode hænder, da jeg mødte Teis.

Han er en stærk og ren formidler af den ”ikke stoflige verden”, og han er god til at

forklare tingene på en let forståelig og konkret måde, så man får fuldt udbytte af

processen.

 

Jeg var så heldig at få både en traumehealing og energiopdatering, da Teis kunne mærke, at det var dét der skulle til, for at jeg kunne komme videre.

Forandringen for mig er mærkbar på alle måder: de første tre dage efter følte jeg mig fin og skrøbelig som en nyfødt må føle sig. Mine sanser var tydeligvis skærpede og jeg følte mig åben og modtagelig.

Det panser jeg havde haft af ”jeg skal nok klare mig selv” var brudt ned, og det mest forunderlige var, at jeg pludselig oplevede min mand meget blød, kærlig og omsorgsfuld overfor mig, hvilket jeg ikke i den grad havde mærket før, i vores 12 år lange forhold. Jeg tænkte: ”det er da utroligt, at han sådan har forandret sig”. Men det gik jo ret hurtigt op for mig, at det var mig, der havde ændret tilstand og derfor tiltrak de bløde sider af ham (som måske havde længtes efter at få lov at blomstre?!). Det gav virkelig stof til eftertanke.

Siden er der sket mange dejlige ting: jeg er blevet meget mere klar i processen ”at stå ved mig selv”.

Har oplevet én dag at være på afveje ift. nogle vigtige valg og jeg fik det simpelthen så dårligt (ked af det, forvirret) så det var forholdsvist nemt at rette ind igen. Den træghed jeg har følt og som har gjort det svært for mig at få gjort dét, jeg gerne ville – er helt klart reduceret og jeg mærker en tydelig glad og let handlekraft ift. alting. Jeg får det gjort med en lethed og bagefter kan jeg nyde det udførte og tænke: ”det var da utrolig så nemt det gik!”

Andre iagttagelser: min trang til søde sager er forsvundet, jeg spiser mindre i det hele taget, får dyrket motion og så er min ansigtshud blevet næsten glat (uden bumser), hvilket har været et stort problem for mig siden teenage årene. Og så har jeg fået ryddet op i fysiske ting og sager – sorteret og smidt ud. Hvor det dog letter alt sammen!

 

Og det har helt klart styrket mig i processen ”at blive selvstændig” med alt med hvad det nu indebærer. Så endnu en gang TAK, fordi du i den grad har beriget mit liv, Teis.”

 

 

Efter 2 måneder

 

"Hej Teis

 

Du skal bare lige vide - jeg sender dig dagligt varme og taknemmelige tanker!

Jeg har simpelthen så megen god energi på min forretning nu - på at sælge mig selv,

og det foregår både ved at ringe op (som jeg har syntes var vildt overskridende),

ved at skrive og snakke i det hele taget. Jeg føler, at det integrerer sig mere og mere i mit system, og det er med en lyst og glæde og fryd, som jeg ikke har kunnet forestille mig.

 

Det er bare så fedt. Og det er helt klart for mig, at din healing har gjort hele forskellen!"

 

Marianne, ergoterapeut og sundhedskonsulent

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

 

Efter 1½ måned

 

"Uden at føle mig overbevist om, at jeg tror på teorien om energiopdatering, så kan jeg konstatere, at jeg har opnået større handlekraft, bedre evne til at mærke mine grænser, større klarsyn i forhold til mit liv, mere indre ro, større tro på mig selv og mine evner, bedre kontakt til mine behov og jeg er blevet klarere i min kommunikation.

 

Symptomer som angst, stress og hovedpine har fyldt meget i mit liv og er efterfølgende blevet væsentligt reduceret.

 

Dette har betydet, at jeg i mit ydre liv har oplevet positive ændringer, som har gavnet både min arbejdssituation og mit parforhold."

 

 

Efter 4½ måned

 

"Jeg har oplevet bedre afgrænsning af mig selv og større handlekraft, jeg har ikke følt mig deprimeret dette efterår og vinter, hvilket jeg har gjort de seneste mange efterår.

Jeg har fortsat oplevet en særlig ro i mit parforhold. Min kæreste behandler mig anderledes i kraft af, at jeg er bedre til at afgrænse mig."

 

Anne, certificeret psykoterapeut

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Efter 3 uger

 

"Jeg var forbavset over, at du kunne fornemme den grundfølelse, jeg længe har båret på - nemlig sorgfølelsen! Lige nøjagtig dette er det, der bedst beskriver den, selvom jeg jo ikke går rundt og er i sorg over noget specifikt!

 

Selve behandlingen i øvrigt virkede for mig som ganske udramatisk! Total set var det en fin oplevelse."

 

Bjarne, maskiningeniør

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

 

Efter 3 uger

 

"Jeg følte mig meget afslappet og rolig og på en eller anden måde godt passet på.

Jeg er mere i balance med mig selv. Mere livsglæde og mod på livet og slår mig ikke mere i hovedet over uhensigtsmæssigheder, jeg gerne vil ændre ved mig selv. Er bevidst om dem nu og tager den tid jeg skal tage for at ændre disse uhensigtsmæssigheder! Så mere tålmodighed og større selvværd.

Mine nære relationer har været meget glade/tilfredse. Og så havde jeg et uløst problem i fht til min mand, som jeg ikke rigtig havde mod til, at tage fat på (og det skulle gøre før jul, da det drejede om nogle større gaver). Det løste han uden jeg overhovedet skulle gøre noget. Han anbefalede nemlig selv min løsning! :)

Tror du det har noget med energiopdatering at gøre? :)

Jeg synes at hele behandling var positiv og yderst afslappende. Tak :)"

 

Pernille, grafiker

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

 

Efter 3 uger

 

"Jeg oplevede behandlingen som virkelig afslappende og meget behagelig. Og meget inspirerende. Der var mange billeder og oplevelser, og jeg var tryg under hele forløbet.

 

Jeg følte mig let, som om en mørk sky, jeg ikke vidste var der, var lettet. Jeg var glad over nogle af de oplevelser, jeg havde undervejs, især dem, der handlede om min mor. Det fik mig til at smile, hver gang jeg tænkte på det. Efterfølgene har jeg følt at min verden ligesom er lidt lettere. De ting, der før tyngede mig, og som jeg havde en tendens ttil at grave mig ned i og fastholde det negative og problematiske i, opløser sig og mister deres kraft. Jeg synes, det var som om det aftog lidt igen efter 1½ uge (for et par dage siden), og jeg blev lidt bekymret. Men jeg tror, det er tilbage hos mig igen. Det er en følelse af at være passet på, og en grundlæggende tillid til, at det hele nok skal gå godt.

 

Jeg havde en følelse af, at afslutningen med min far ikke var helt færdig. Så jeg skrev til ham (hvilket jeg ikke har gjort i mange mange år), at jeg gerne ville mødes med ham for at afrunde vores relation som den har været indtil nu. Han svarede, at mailen var modtaget, og at han (måske) ville skrive tilbage senere. Det har han ikke gjort, og jeg ved, at jeg i den uge, der er gået, tidligere ville have været meget vred og frustreret over hans vage eller manglende tilbagemelding. Men det er jeg ikke. Jeg føler en fred med, at min indre afrunding er igang, (det giver jo mere og mere mening, jo mindre, han kan. Det er som om det opløser sig selv) og uanset hvad han gør, har det ikke noget med mig at gøre. Det er en meget stor og befriende forskel, som mine nærmeste omgivelser er meget overraskede over.

 

Jeg synes det var skønt at arbejde med min mor. Jeg fik faktisk også en oplevelse af, at du fornemmede hendes tilstedeværelse, og det var overraskende og meget rart. Jeg nød også selve opdateringen, hvor jeg lå for mig selv. Jeg følte at jeg svævede og bevægede mig gennem en masse billeder, som jeg ikke kunne sætte navn på, og det var helt ok.

Selvom en del af mig (mit intellekt) ikke rigtig kan forholde mig til det med, at energifrekvensen har ændret sig, og at man kan justere den, så er en anden del af mig (mit sjæleliv og min energi) ikke i tvivl om, at det, du gør, har en rigitg god effekt.

Jeg følte mig meget tryg, også selvom jeg ikke forstod så meget. Jeg tror jeg har ret let ved at give mig hen, hvis det føles i orden, også selvom det ikke giver rationel mening.

 

Alt i alt vil jeg sige, at jeg er meget glad for at have været hos dig, og at dem, jeg har fortalt det til, har fået lyst til en behandling hos dig."

 

Lene, selvstændig erhvervsdrivende

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

 

 

Teis Jensen

Teis Aleksandar Falke Jensen

 

Mobil: 51 21 15 48

Mail: teis@teisjensen.dk

www.teisjensen.dk

 

Klinik:

Røde Mølle Banke 42, Søvind

8700 Horsens (vis vej)

 

 

cvr-nr. 36230231